Nieuw in het programma is de Eifel. We verblijven daar in hotel Kylltal  Dit hotel ligt in Zendscheid (in de buurt van Gerolstein/Prüm).

Een mooi hotel ingesteld op motorrijders.

We verzamelen op vrijdag in Limburg aan de grens en gaan vervolgens helemaal binnendoor naar het hotel. Dat is een tocht op zich. Mochten we op tijd in het hotel zijn, dan rijden we nog een Kennismakingtocht in de omgeving van het hotel.

Zaterdag rijden we een tocht in de Vulkaaneifel. Het meest oostelijk punt van deze route is de Moezel bij het stadje Bremm. In het westen rijden we tot Pronsfeld. Onderweg komen we Prüm, Gerolstein, Manderscheid Lutzerath en Bad Bertrich tegen. Een route vol met mooie bochten zodat er weer flink kan worden getraind op de bochten- en stuurtechniek.

Zondag gaan we naar het zuiden. We komen uiteindelijk terecht in de omgeving van Trier. In die omgeving steken we nog even de grens van Luxemburg over (goedkoop tanken). Na de Moezel weer te zijn overgestoken zijn we weer terug in Duitsland en rijden we via Trierweiler, Wintersdorf en Kyllburg weer terug naar het hotel. Ook in deze route mooie haarspeldbochten en leuke beklimmingen en afdalingen.

Op maandag rijden we terug naar Nederland.

qqfotoshow-1th