Bekijk ons op Facebook

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.145.223 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
53 berichten.
Arnold Mertens schreef op 8 september 2021 om 11:28:
In 2012 een eerste keer meegeweest naar Taunus. De herinneringen waren dermate positief, dat na 9 jaar ik als last minute me opnieuw heb ingeschreven voor een weekendje Taunus. Het hotel, de mede-motorrijders, de instructeurs รฉn de omgeving waren top. Het was een ideaal weekend om mijn nieuwe motor eens goed te roderen.
Richard Smeets schreef op 25 juni 2021 om 15:36:
Wat heerlijk om weer over de bochtige wegen te kunnen sturen in het Taunus en Eifel gebergte na bijna een jaar covid-19 restricties. Het weekend van 11 t/m 14 juni leverde prachtige tochten op met veel โ€˜oude bekendenโ€™ en bovendien prima weer. Diverse nuttige tips van Gerard gekregen en evenveel punten om de rest van het jaar aan te werken. Wat ik elke keer weer bijzonder prachtig vind op zoโ€™n tocht zijn de fraaie vakwerkhuizen in de regio en waarvan niet een gelijk is aan de ander. Wat ik tenslotte ook onbedoeld geleerd heb is dat mijn pas 1 jaar oude navigatieapparaat me alle 4 dagen telkens de verkeerde kant probeerde op te sturen en dat een volgende keer een plattegrond of tenminste een lijst met op de route liggende plaatsnamen niet mag ontbreken. De hotelservice was weer uitstekend en het eten overvloedig maar vooral erg lekker. Gerard en John, bedankt voor het leuke weekend!
Jos Stokman schreef op 9 september 2020 om 03:51:
Van 4-7 sep weer in de Taunus gereden. Zelden zo lekker gereden met alle tips van de afgelopen jaren in mijn hoofd. Het was de achtste keer dat ik meeging. Veel bekende gezichten en (mede daardoor?) reuze gezellig en ook nog leerzaam. Wederom prima eten in het hotel. Allen bedankt voor het geslaagd maken van het weekend. Volgend jaar weer mee natuurlijk.
Richard Smeets schreef op 3 augustus 2020 om 13:53:
Voor de eerste keer meegedaan aan een bergtraining op de motor en het was het absoluut waard! Het hotel, de kamer en het eten waren van uitstekende kwaliteit en in combinatie met de prachtige tochten in de Taunus en Eifel een vakantie op zich. Het weer was in het weekend van 26 tot 29 juni erg divers. De eerste dag hadden we op de heenweg 31 graden en dat was toch wel even afzien. Op dag 2 en 3 was het ongeveer 25 graden, droog en dat was ideaal rijden. Net toen we direct na het ontbijt op de laatste dag op de motor stapten om door de Eifel richting Limburg te gaan begon het toch circa twee uren te stortregenen bij een temperatuur van nauwelijks 14 graden tijdens de hoosbuien. Toch zou ik deze leerzame tocht over de kliedernatte bergweggetjes, naast mijn totaal doordrenkte en voor waterdicht verkochte laarzen, en de afwezigheid van een ruitenwisser op mijn vizier niet graag hebben willen missen. Alle deelnemers, ongeveer elke voornaam begon met een โ€˜rโ€™, zijn leuke en gezellige mensen met plezier voor motorrijden hoog in het vaandel. Gerard, Edwin en John, hartelijk dank voor de uitstekende begeleiding onderweg en de prima organisatie van dit onvergetelijke weekend!
Jos Stokman schreef op 10 september 2019 om 13:26:
Afgelopen weekend van 6-9 sep in de Taunus geweest. Vrijdag en maandag droog, zaterdag nat en zondag nog meer regen. Het positieve was dat ik met veel meer vertrouwen bij regen heb leren rijden! Het eten was uitstekend en wederom een zeer gezellige groep. Bedankt allen! In 2020 ben ik weer van de partij. Groetjes Jos
Kees Verhouden schreef op 19 september 2018 om 00:42:
Alweer de 5e cursus gevolgd bij LVCM. Dit jaar voor het eerst in het Schwarzwald. De techniek beheers ik nu redelijk, buiten blijven, buiten blijven, buiten blijven!!! Maar nu gaat het om details, hoe staan je laarzen op de steps, kijklijnen, anticiperen, noodstop, helling trekken. Allemaal heel leuk en leerzaam om te oefenen. Ik woon 5 maanden per jaar in Zuid-Frankrijk en heb bijna iedere dag plezier van wat ik bij LCVM geleerd heb. Mijn vrouw is na 10 jaar weer achter op de motor gestapt en ze vindt het erg leuk. Ze vindt dat ik veel veiliger ben gaan rijden, er zijn geen โ€œoeiโ€ momentjes meer. Ze begrijpt nu ook dat ik hier op deze bochtige wegen me veiliger voel op de motor dan in de auto. Veel Fransen snijden hier de bocht af en daar heb je met een smalle motor (BMW S1000XR) minder last van dan met de auto. Met de auto moet ik wel eens vol in de ankers. Volgende week ga ik via de Route Des Grandes Alpes weer terug naar Nederland. Veilig en snel dankzij LCVM. โ€œO jaโ€ natuurlijk heb ik me al ingeschreven voor volgend jaar, ik wil blijven leren!!
Mark schreef op 11 september 2018 om 10:38:
Langs deze weg wil ik iedereen van de eifeltraining nog hartelijk danken voor een heerlijk motorweekend. Ik heb lekker gereden en nog nuttige tips gekregen ook! De kamer en het bed dat ik had waren prima. De instructeurs en de deelnemers zijn ook allemaal erg gezellige mensen. De sfeer was in ieder geval prima. Inmiddels ben ik weer veilig thuis (ik ben niet met de groep meegereden). Ben nog wel onder het rijden in mijn kin gestoken door een wesp!! Hoe die in mijn kinstuk van de helm is gekropen? Het deed eerst wel even pijn maar ik heb er gelukkig niet veel last van gehad.
Jos Stokman schreef op 11 september 2018 om 10:21:
Van 7-10sep 2018 in de Eifel geweest. Weer een heel gezellige groep. Voor de vierde keer met LCVM en ook nu heb ik weer nuttige tips gehad, dit keer van Edwin, om nog beter en met meer plezier te rijden. Heb me al weer ingeschreven voor september 2019 in de Taunus. Weer iets om naar uit te kijken! Allen bedankt voor de organisatie. Tot volgend jaar! groet, Jos
Remco van Oeffelen schreef op 11 juni 2018 om 20:28:
Samen met onze club de training in de Taunus gedaan. Ook mijn vrouw was mee. Kunnen allebei terug kijken op een geweldig weekend. Allemaal goede tips gekregen, en kunnen nu veiliger en met meer zelfvertrouwen door de bergen rijden. Gaan we zeker nog een keer herhalen.
Warner Rowaan schreef op 22 mei 2018 om 20:37:
Wij zijn met onze motor toer club "the Wolves" uit Schagen naar het Taurus gebergte geweest voor een berg training. Ik spreek voor me zelf als ik zeg dat ik dacht dat het rijden in deze omgeving wat we al meerder malen hadden gedaan, wel goed zat. Maar toch door de zeer goede begeleiding van Gerwin en Edwin met zeer nuttige tips en trucs, is mijn bewust wording en kennis niveau enorm gestegen. Onze hele groep was ontzettend tevreden met alles, het hotel de begeleiding en vooral de sfeer die er was. Er was gelijk al weer animo om nog een keer te gaan. Resume een top weekend.๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘tot de volgende keer
Wim Buiting schreef op 22 mei 2018 om 18:13:
Dit jaar heb ik een bergtraining gevolgd in Schwarzwald. Mijn verwachtingen zijn overtroffen. De trainer heeft mij op enige verkeerd aangeleerde rijgewoonten gewezen. Nadat ik mij daarop 3 dagen lang heb kunnen concentreren is het mij gelukt om de bochten technisch veel beter te nemen. Dit maakt het motorrijden nog leuker en minder vermoeiend. Voor volgend jaar heb ik mij dan ook direct voor de Dolomieten voor volgend jaar ingeschreven met de dringende wens om dezelfde instructeur te krijgen. Kortom veel waarde voor je geld en de groep was zeer leuk wat natuurlijk ook meegenomen is.
Chris van Wijk schreef op 22 mei 2018 om 16:22:
Taunus bergtraining van 19 t/m 21 mei 2018: Fantastisch weekend gehad, prachtige omgeving om het bochtenrijden beter onder de knie te krijgen. De instructeurs Erwin en Gerwin hebben ons uitstekend begeleid met tips & tricks en onder ander andere met het afleren van verkeerde zichtlijnen. S'avonds werd in een ontspannen sfeer de theorie en de gemaakte videos besproken. Goed om je nog meer bewust te zijn van zien en gezien te worden. Hoe dan ook, er gaan binnen de club nu al stemmen op om dit te herhalen, we zijn enthousiast!
Bart Jan Bootsma schreef op 6 september 2017 om 08:55:
Taunus weekend 1 tm 3 september 2017. De mooie aanbieding voor de laatste rit van het jaar die kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Aanrijden met de groep was snel en een goede oefening voor mijn buik en arm spieren op de Shadow 1100 ACE zonder windscherm. Zoals zo vaak een leuke groep motorrijders en na de kennismakingsrit in de tweede groep (grp. C want er bestond geen grp. A voor psychologische redenen). Groep 2 is niet zo snel maar technisch zeer begaafd en daar gaat het natuurlijk om. De eerste dag weer een beetje in komen waarbij wij werden overvallen door een hoosbui van categorie 5. Gelukkig zaten wij toen lekker koffie te drinken maar moesten er op een gegeven moment toch door heen. De romantiek van het motorrijden zullen we maar zeggen! Mooie routes waarbij dag twee met de oversteek over de Rijn altijd mooi blijft. Er is echter รฉรฉn kritische noot, bij de 1ste koffie stop had de uitbater geen apfelstrudel, voor ons als hongerige motorrijders een teleurstelling. De smalle weg omhoog met de haarspeldbochten maakte weer een hoop goed. Kees (instructeur) en mederijders, ik wil jullie bedanken voor de gezelligheid en veilige kilometers. Wellicht tot ziens!
Harry Wieman schreef op 30 juli 2017 om 20:08:
De training in de Dolomieten is alweer enige weken geleden maar ik denk er met plezier aan terug. Alles was weer tot in de puntjes geregeld en het was een fijne groep om mee te rijden. Instructeur Marco, die een collega bleek, was eer goede rustige instructeur waarvan ik veel heb opgestoken en die het in zich had om je vertrouwen te geven. Het hotel en de bediening was geweldig. Ik heb daar een enorme gastvrijheid ervaren. De groep bestond uit gezellige mensen en we hebben dan ook veel gelachen. de routes waren goed voorbereid en heeft ons naar leuke plekken gebracht en mooi stuurwerk opgeleverd. Hartelijk dank voor deze mooie ervaringen.
Martin Terwisscha van Scheltinga schreef op 29 juni 2017 om 14:53:
Eind mei voor de eerste keer meegegaan met een bergtraining, 5 dagen in het Zwarte Woud. Ik was benieuwd welke fouten ik mij zelf in 37 jaar motorrijden had aangeleerd. Nou, dat waren er wel een paar! Instructeur Wienny greep al snel in en na zijn aanbevelingen reed ik direct lekkerder door de bochten maar vooral ook veiliger door de bochten รจn de rechte einden en daar gaat het natuurlijk om! Wienny, enorm bedankt. En als je dan na een dagje heerlijk sturen terug in het hotel de gezelligheid van de hele groep ervaart, dan weet je dat je een paar geweldige dagen tegemoet gaat. Zo is ook gebleken, 5 geweldige dagen gehad (Jos bedankt voor het lachen!) en als je deels de terugreis alleen met de instructeur kan doen (nogmaals bedankt Wienny), heb ik een leerzame en zeer gezellige bergtraining achter de rug.
Olaf Collรฉe schreef op 15 mei 2017 om 16:50:
Zoals de onder twee staande verhalen was is het weer gezellig en leerzaam,ik kan niet anders zeggen.Groetjes olaf
Jos schreef op 14 mei 2017 om 10:53:
Vorig weekend de Eifel training gedaan (5-8mei). Net als Tineke, voor mij de tweede keer (vorige jaar de Harz gedaan). Ook ik heb veel geleerd. Ook toen het zondag regende, was het positief om met een nat wegdek vertrouwen op te bouwen in de vele bochten. De motor kan meer dan je denkt. Wat zit er toch veel tussen de oren..... Gerwin bedankt voor de waardevolle tips en feedback en de enthousiaste en leuke manier van instructie geven. Ook alle anderen bedankt voor de gezelligheid. Het was een leuke groep. Volgend jaar ga ik zeker weer proberen om mee te gaan, zowel om te leren als voor de gezelligheid.
Tineke schreef op 8 mei 2017 om 18:00:
Net terug uit de Eiffel van een bochten training en het was weer een heel goed weekend.Dit was de tweede en keer en het was weer een hele goede training, veel geleerd en de gezelligheid s avonds maakt het voor mij altijd weer een klein feestje. Met 22 mannen en ik als enige vrouw was het even wennen, maar ze waren allemaal even lief, zelfs toen ik tegen een ander aanreed. John bedankt dat je mij naar huis hebt gebracht omdat mijn motor gerepatrieerd moet worden, Gerwin je bent een schatje en je begeleiding was super, Winny bedankt voor het vele lachen s avonds๐Ÿ˜„ ik vond het erg gezellig.
Jos schreef op 4 oktober 2016 om 18:49:
Hi John, In mei ben ik mee geweest naar de Harz. Dat is prima bevallen met een leuke, kleine groep. Dus ik ga in 2017 wederom mee maar nu voor een ander gebied. Ik heb er nu al zin in!!!! groet, Jos
Sander Hulscher schreef op 8 september 2016 om 10:51:
Afgelopen weekend van 3 september voor de alweer ... 5e keer (!) mee met LCVM & wederom net zo tof als de vorige keren. Dit keer naar de Harz met op de 3e dag een mooie rit in Oost-Duitsland. Ondanks het slechte weer (dat kan zelfs John niet beรฏnvloeden ๐Ÿ˜‰) ENORM GAAF gereden & nog meer geleerd. Dat het regende was niet eens zo gek, want nu kregen wij mooie tips hoe om te gaan met nat wegdek, bochten, herfstbladeren, etc., etc. Op de terugweg voel je je gelijk een stuk zekerder van je motor en je eigen kunnen dan op de heenweg. Heerlijk! Ook de routes waren ontzettend mooi. Door John zelf geplot bij zijn eigen bezoeken daar, dus die ga je niet zo snel op Internet vinden ook. Ik ga zeker, zeer zeer zeker, nog een keer mee. Dik compliment voor alles aan de organisatie en de trainers & tot de volgende keer ๐Ÿ˜ƒ