Bekijk ons op Facebook

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.145.223 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
53 berichten.
Alexander schreef op 4 augustus 2016 om 11:19:
In de nieuwsbrief van augustus 2016 een stukje over geluidsmetingen. Volgens mij een goede zaak om te controleren op (teveel) lawaai. Helaas zijn er nog veel rijders die het VET vinden als ze lawaai produceren, meestal met overlast tot gevolg. Je zal maar rustig willen wonen en eindelijk die plek gevonden hebben en dan blijken er rijders dat gebied ook te willen gebruiken, met VET overlast. Misschien tijd voor een bewustwordings campagne? is een gesprek nog mogelijk naast jouw motor bij 3000 RPM?
Co Kessen schreef op 29 mei 2016 om 14:04:
Dit jaar voor de 5de keer een bergtraining gevolgd. Voor de 4de keer bij de LCVM, 3 x in het Taunusgebergte (2011, 2012 en 2013) en nu in de Harz (20-23 mei 2016). Het was wederom een geweldig leerzame periode met prettige, maar vooral deskundige instructeurs, die ons op uitstekende het eea hebben bijgebracht. Een bijkomend pluspunt was dat de weergoden ons gunstig gezind waren. Een prima manier om een motorseizoen te beginnen. Bij een 5de keer wordt het weer het Taunusgebergte ipv de Harz. John, Roland en Marco bedankt voor de instructie, de aanwijzingen/adviezen en de gezelligheid. Voor zover nog niet duidelijk: deze cursus is een aanrader.
LCVM schreef op 24 februari 2016 om 17:09:
We hebben sinds kort een nieuwe website. Daarbij kon niet alles worden overgezet omdat voor de opzet van de nieuwe website een ander programma wordt gebruikt. Maar we bouwen weer een nieuwe bibliotheek op. Zowel met nieuwe onderwerpen als met eerder behandelde zaken maar dan uiteraard geactualiseerd.
Hans Fieman schreef op 24 februari 2016 om 17:03:
Waar zijn alle mooie hoofdstukken met tips en informatie gebleven, vindt jammer dat dit weg is kon je af en toe nog eens teruglezen wat erg leerzaam was. Vriendelijke groet, Hans Fieman
LCVM schreef op 7 oktober 2015 om 11:01:
In verband met het overzetten van de berichten vanuit de oude website naar de nieuwe website kunnen de tijdstippen van inzending gelijk zijn (namelijk het tijdstip waarop de berichten zijn overgezet)
P. van Leijden schreef op 29 september 2015 om 21:14:
In april 2015 een leerzame LCVM auto-training gevolgd in het Taunusgebergte Duitsland.Goede instructeur en gezellige groep, top! Voor herhaling vatbaar.
Nicole schreef op 23 augustus 2015 om 13:01:
Voor de tweede maal naar Schwarzwald, niet als motorrijd(st)er maar gewoon omdat het ontzettend leuk is deze enthousiaste groep te vergezellen. Uit de theoretische lessen ?s avonds is ook voor de niet motorrijder voldoende nuttige bruikbare verkeerskennis te putten, men gaat ook veel meer respect hebben en rekening houden met deze kwetsbare weggebruikers. Het Zwarte Woud biedt mooie wandelroutes, zelf heb ik dit jaar het genoegen van de e-Bike ontdekt. Gedreven instructeurs, het gezellige samenzijn, een verzorgd hotel, lekker eten, een fantastische sfeer en dit alles onder de deskundige leiding van John : ik kijk reeds uit naar de volgende uitstap.
Cees schreef op 19 augustus 2015 om 19:54:
Zwarte Woud augustus 2015. Na 2 trainingen in 2013 nu mijn 3de! Deze training was nodig, het bleek dat ik het vertrouwen in de regen kwijt was. Dat is nu weer terug! John in de Taunus, Arno in de Dolomieten en nu Gerwin in het Zwarte Woud. Hij maakte mij er attent op dat het eventueel nog sneller kan in de bochten! Net als de vorige keren was het goed verzorgd, erg gezellig en heb ik opnieuw leuke mensen ontmoet.
Victor Dake schreef op 19 juni 2015 om 11:12:
Vier jaar geleden voor het eerst naar het Taunus gebergte en dit jaar voor de tweede keer maar nu naar de Harz in het weekend van 13 juni. Helemaal top!
Jan van Gameren schreef op 5 juni 2015 om 14:11:
Na een 'pauze' van 5 jaar weer een weekeindje Taunus/Eifel. In 1 woord HEERLIJK. Lekker toeren, waakzame ogen of je het wel veilig genoeg doet, uitstekende verzorging in het hotel en natuurlijk de allerbeste instructeurs die je maar kunt wensen. Alle vaardigheden weer wat aangescherpt en uitgebouwd en klaar voor de volgende toer want die komt er zeker. Een aanrader voor iedereen die z'n machine goed wil leren beheersen in combinatie met ontspannen tochtjes en gezellig nababbelen.
Silvia Gerrits schreef op 3 juni 2015 om 18:01:
John, Gerwin en Winnie, Hartelijk dank voor een geweldig weekend! Flexibele, goede instructeurs! Het was zeer leerzaam. We hebben zondag het geleerde nog even met z'n zevenen toegepast in de Eifel! Ik heb enorm genoten van alle gezelligheid! Dank ook aan de 'Sahne Bruder' voor de lol die we onderweg hadden. 🙂 Een kleine tip: wellicht nog een (persoonlijke) tussenevaluatie invoegen? Verder helemaal top! Ik ben trots op mezelf! 🙂
Dirk en Koosje zomer-Vos schreef op 28 mei 2015 om 23:38:
Al was het voor ons niet de eerste keer dat we aan de training in de Taunus meededen,het is nog steeds voor herhaling vatbaar. Het blijft leuk gezellig en leerzaam! bedankt.
Pauline van winden schreef op 23 mei 2015 om 23:38:
De 5daagse Hemelvaarttraining was top! Goed hotel, mooie routes, gezellige mensen en dankzij instructeur Gerard super veel geleerd. Dit smaakt naar meer, dus tot volgend jaar! Groetjes Pauline
Olaf Collee schreef op 23 mei 2015 om 14:16:
Hallo, Net als de teksten hier onder heb ik een fantastische tijd achter de rug(Mei 2015)(Taunusgebergte)nogmaals bedankt hiervoor,en wie weet tot volgende keer. Groeten Olaf Collee
Danille van Es schreef op 19 mei 2015 om 23:36:
De bergtraining in het Taunus gebergte tijdens het Hemelvaartweekend zit er helaas weer op. We hebben een fantastisch weekend beleefd. Goed georganiseerd, perfect hotel, heerlijk eten en 's avonds gelegenheid genoeg om in een prettige sfeer de dag door te nemen met de mede-cursisten/instructeurs. Op dag 1 al veel handige tips van de instructeurs gekregen waardoor we gelijk aan de techniek konden gaan werken. In de loop van de dagen is dit uitgebouwd door de groeps instructeur. In ons geval Edwin. Op een leuke manier hebben we zeer goede begeleiding gehad om onze machines op een veilige en juiste manier door het berglandschap te kunnen loodsen. Voor ons is dit zeer zeker voor herhaling vatbaar en kunnen wij deze training iedereen aanraden! Groeten, Ingrid en Arnoud van Breugel, Jan Loots en Danille van Es
Jan Loots schreef op 19 mei 2015 om 16:54:
Afgelopen weekend de bergtraining in het Taunus gebergte gedaan. LCVM had natuurlijk super weer geregeld, prima hotel met goed eten en 's-avond een lekker drankje. Overdag buitengewoon leerzaam en lekker motorrijden met een buitengewoon gezellige groep en een uitstekende instructeur (Edwin, ook gezellig 's-avonds). Helaas gaan 5 dagen wel erg snel als je het naar je zin hebt dus gaan we voor volgend jaar maar weer een lang weekend uitzoeken. In een woord dus TOP!!!!
Harrie Rademakers schreef op 19 mei 2015 om 14:18:
Hallo John Gisteren was het weer over de geweldige bergtraining in de taunus. Super hoe jullie het weer geregeld hebben,Eten en hotel waren weer perfect. Ik heb enorm genoten en alweer een hoop geleerd. En niet te vergeten jullie super instructeurs!!
Wim van Beuzekom schreef op 12 mei 2015 om 14:32:
Beste John,gisteren veilig thuis gekomen van de bergtraining Taunus-gebergte. In een woord het was grandioos en ik heb veel geleerd. De sfeer was perfect en het hotel top. Hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer! De videoopnamen zijn een geweldig aandenken aan onze trip.met vriendelijke groet, Wim van Beuzekom
peter schreef op 24 september 2014 om 16:19:
Bart jan helemaal Mee eens. Vond het ook erg leuk en leerzaam. Hoop volgend jaar weer mee te doen. Vond de terugreis binnendoor met jou ook top. Zal hem voor volgend jaar nog een beetje bijslijpen. .;
Bart-Jan schreef op 24 september 2014 om 07:37:
Peter, zou leuk zijn om wat contact te houden. Bjseventytwo@gmail.com. Spreek je.