Bekijk ons op Facebook

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.145.223 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
53 berichten.
peter schreef op 16 september 2014 om 07:37:
"Bart jan helemaal Mee eens. Vond het ook erg leuk en leerzaam. Hoop volgend jaar weer mee te doen. Vond de terugreis binnendoor met jou ook top. Zal hem voor volgend jaar nog een beetje bijslijpen. .;"
Bart-Jan schreef op 9 september 2014 om 07:37:
3 prachtige dagen in het Taunusgebergte. Veel geleerd, leuke medecursisten en professionele instructeurs. Ik ga volgend jaar zeker weer en verheug me op ons 'reunie-ritje met landingsbiertje'. En Peter, die terugweg binnendoor was super. Samen nog even al het geleerde in de praktijk gebracht. Topdagen!
Alex schreef op 21 juli 2014 om 07:37:
Alweer anderhalve week geleden dat de training in de Dolomieten eindigde. Was voor mij de 2de keer en ook nu weer heerlijk gereden. Het weer was redelijk. De rustdag viel nog de meest regen. Toch nog 3 dapperen de tocht naar het Gardameer gemaakt. (en genoten) Hotel helemaal perfect en een zeer gezellige groep. Dank aan John en Gerard voor de begeleiding, en aan Hans III voor de video's!
Andr schreef op 4 juni 2014 om 07:37:
"Voor de eerste keer mee geweest, maar zeker voor herhaling vatbaar. Zeer leerzaam en alles wordt op een leuke manier gedaan. Veel gezelligheid met andere deelnemers en de instructeurs. Hotel en eten is uitstekend. Kortom: John en instructeurs, ga zo door!!"
Gaetano Celano schreef op 3 juni 2014 om 07:37:
Ik heb heel veel geleerd deze training. De begeleiding wat top. Ik heb echt genoten met deze berg training. De organisatie was fantastisch.Het eten in het hotel was heerlijk en de sfeer heel gezelling.Een prachtige ervaring. Als laatste wil ik iedereen bedanken voor een geweldig weekend. Groeten Tano
Jos Boesten schreef op 2 juni 2014 om 07:37:
"Elsloo, 2/5/2014 Alweer de 3e Taunustraining bij LCVM. geboft met het weer: 5 dagen zon. heerlijk gereden. opnieuw veel (af)geleerd. Elke instructeur legt weer andere accenten waardoor je steeds bewuster en veiliger rijdt. Verleden jaar ook de Schwarzwaldtraining gedaan en over enkele weken mee naar de Dolomieten. kan er gewoon niet genoeg van krijgen! John en de Instructeurs: ga zo door!"
Max Mensert schreef op 28 mei 2014 om 07:37:
9-12 Mei Taunus gebergte. Het was een zeer leerzame cursus met goede opbouwende kritiek en goede combinatie theorie en praktijk. En hoe goed je ook bent je kan altijd nog een hele hoop bijleren. Als het uitkomt ben ik zeker van plan weer een keer te komen.
Karen,Lucinda en Gepke schreef op 27 mei 2014 om 07:37:
"Voor het eerst alle drie mee op motorweekend naar Taunus. We hebben een geweldige,te gek, leuk en ZEER leerzaam weekend gehad!! Het hotel helemaal goed en prima.De omgeving is prachtig dus hele mooie ritten gereden en veel km.gemaakt. We hadden een hele leuke groep met zijn allen, we zijn een hoop wijzer geworden van alle stoere motorpraat en de mannen onderons w.s een stuk wijzer geworden van onze p.k's van de krul en stijltangen(geintje mannen!) John bedankt voor de super goede organisatie en Kees (onze instructeur)heeft een speciaal plekje in ons hart gekregen!!! Iedereen bedankt voor alle gezelligheid tot wie weet de volgende keer Gr. van de motorchickies..... "
Dennis schreef op 27 mei 2014 om 07:37:
"Wat een geweldig weekend! Ondanks dat we een half weekend in de regen hebben gereden (met een centimeter water in m'n kisten), heb ik van iedere seconde genoten. Super geile Kurben gereden in een schitterende omgeving!! Naast de mooie ritten was het eten in het hotel ook geweldig. Ook tijdens de goed uitgekozen stops heb ik genoten van het eten, het uitzicht en vooral het goede gezelschap (Motorrijders zijn gewoon gezellige mensen!). John bedankt voor het organiseren en Roland bedankt voor je deskundige begeleiding/training! Hopelijk tot volgend jaar!!"
Peter schreef op 26 mei 2014 om 07:37:
Wederom (4e X) een geweldig weekend. Goed georganiseerd, leuke groep( Roland) Heb zeker weer veel bijgeleerd en gelachen, want gezelligheid is altijd aanwezig. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij 🙂
Oscar van Heertum schreef op 16 mei 2014 om 07:37:
"Ik ben nu nog aan het nagenieten van de Taunus Bergtraining van afgelopen weekend (9 t/m 12 mei 2014). Het was mij uitstekend bevallen, je leert op een erg leuke, no nonsense wijze een betere beheersing van je motorfiets. Op de vrijdag word je niveau bepaald en ik had het 'geluk' dat ik in een klein groepje terecht kwam. Met instructeur John gingen we op pad en al snel weet je waar je op moet letten. 's avonds komen de gemaakte beelden nog eens rustig voorbij (neem geheugen kaarten mee), en zie je waar je nog aan kunt werken. Op zaterdag hebben wij met instructeur Gerwin, en nog steeds een kleine groep, een erg mooie route gemaakt. Veiligheid staat voorop, echter koffie en gezelligheid word niet vergeten. Tevens is het hotel en zijn de stopplaatsen helemaal top. Conclusie: wil je een leuke, goede, gezellige training volgen dan kan ik je deze sterk aanbevelen. Oja, behalve filmpjes en foto's krijg je ook nog een oorkonde mee waarbij je (bij sommige)korting krijgt op je motorfiets verzekering!!"
Johannes Jongsma schreef op 14 mei 2014 om 07:37:
"Eerst getwijfeld aan VRO(2) of de bergtraining. VRO is 1 dag op circuit, bergraining is 3 dagen op (berg)wegen. Ben heel blij dat ik de bertraining gevolgd heb. Eerste avond theorie over kijktechniek, rijlijnen e.d. Volgende dag op de motor en theorie in praktijk brengen. Kleine groepen met instructeur met camera. Instructeurs zijn allen van hoog niveau en je krijgt veel uitleg en (persoonlijke) tips. Als je goed kunt rijden op de bergwegen is de rest appeltje eitje. Daarnaast heerlijk lunchen, dineren en regelmatig koffiedrinken. Het is dus behalve bijzonder leerzaam ook erg gezellig. Ik ga zeker weer een keer mee."
Mark den Heijer schreef op 13 mei 2014 om 07:37:
Afgelopen weekend de Taunus training gedaan. Heerlijk gereden en ook weer wat bij geleerd. Alles wat top verzorgd. Instructeurs zijn van hoog niveau. Ik ga zeker nog eens mee. Bedankt voor een goede tijd!